كمیته درون بخشی چهارشنبه سوری

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهشهر روز یکشنبه 15 اسفند 95  با توجه به در پیش بودن چهارشنبه آخر سال کمیته  درون بخشی  پیشگیری از حوادث چهارشنبه سوری سال 95 مرکز بهداشت شهرستان ماهشهر با حضور مهندس علی نوری معاون بهداشت شبکه وسرپرست  مرکز بهداشت شهرستان ماهشهر و کلیه مسولین واحدهای ستادی به منظور  برنامه ریزی برای انجام فعالیت های اجرایی در راستای پیشگیری از بروز حوادث چهارشنه آخر سال در محل دفتر مدیریت مرکز بهداشت برگزار شد.

مهندس نوری در این جلسه ضمن تاکید بر مشارکت کلیه واحدهای مرکز بهداشت  گفت : مراسم چهارشنبه سوری هرساله با حوادث ناگواری همراه است و به کشته یا مجروح شدن گروهی از نوجوانان و جوانان می انجامد.

سرپرست مرکز بهداشت با اشاره  به اهمیت برگزاری جلسات آموزشی برای گروه های هدف جامعه  افزود  : خانواده ها در پيشگيري از حوادث نقش مهمي را ايفاء مي كنند.باید كودكان و نوجوانان را تشویق كرد كه از حوادث درك خوبی داشته باشند و لازم است  به آنها آموزش داد ه شود كه آنها در مقابل مواد محترقه و منفجره و آتش‌بازی آسیب‌پذیر هستند. آموزش آسیب‌پذیري در مقابل خطرات مذكور، از اهمیت خاصی برخوردار است.هشدارها ممكن است تکراری باشد، اما باید باز هم تکرار شود .

مهندس نوری در پایان سخنان خود  اظهار داشت : امیدوارم با فرهنگ سازی وآموزش نهادهای دولتی ومردم نهاد در سطح جامعه بویژه برای قشر جوان امسال شاهد هیچ گونه حادثه دلخراشی در رابطه با چهارشنبه سوری پایان سال 95 نباشیم وهمه خانواده ها با خوشی وخرمی به استقبال سال نو بروند .

در این جلسه مهندس نوری  بر آموزش ضربتی در تمام مدارس مقطع متوسطه اول و دوم  سطح شهرستان تاکید نمود .

گفتنی است مقرر گردید در مدارس نحوه استفاده از کپسول آتش نشانی و چگونگی اطفای حریق نیز  توسط کارشناسان بهداشت حرفه ای آموزش داده شود.