برگزاری اولین كمیته خدمات نوین سلامت با ادغام برنامه های غیر واگیر میانسالان و سالمندان در مركز بهداشت شهرستان ماهشهر

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ماهشهر روز یکشنبه 15 اسفند 95 در راستای اجرای خدمات نظام  نوین سلامت  ، اولین کميته خدمات نوين سلامت با ادغام برنامه هاي غير واگير ميانسالان و سالمندان با حضور مهندس علی نوری معاون بهداشت شبکه و سرپرست مرکز بهداشت شهرستان ماهشهر و مسئولین واحدهای ستادی در محل دفتر مدیریت مرکز بهداشت برگزار گرديد

معاون بهداشتي شهرستان ماهشهر در این خصوص گفت :طرح مجموعه مداخلات پيشگيرانه از بيماري هاي غيرواگير در نظام مراقبت هاي بهداشتي اوليه ايران كه يكي از اقدام هاي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در حوزه بهداشت و پيشگيري است باهدف پايش و شناسايي افراد در معرض خطر فاكتور سكته قلبي و مغزي، سرطان هاي شايع و دیابت و بیماریهای تنفسی از طریق کنترل عوامل خطر مهم دخانیات ، تغذیه نامناسب ، بی تحرکی و مصرف الکل می باشد  که با سنجش وضعيت سلامت مردم و پيشگيري از ابتلا به بيماري طراحي شده تا برنامه هاي نادرست غذايي و شيوه هاي غلط زندگي و راههاي مبارزه با اين بيماري ها بررسي شود .

وي افزود : بر اساس اين طرح، درصد خطر بيماري هاي ياد شده در ۱۰ سال آينده در زندگي افراد مشخص و با هدف پيشگيري از ابتلاي به اين نوع بيماري ها، برنامه ريزي صورت مي گيرد .

سرپرست مرکز بهداشت  شهرستان ماهشهر  تصریح کرد: : گسترش زندگي ‌هاي شهرنشيني و صنعتي شدن جوامع كه با تغييرات وسيع در زندگي همراه است، مهم ترين عوامل افزايش بيماري‌ هاي غير واگير در ۲دهه گذشته بوده است .

به گفته مهندس نوری مرکز خدمات جامع سلامت شماره 2 شهرستان ماهشهر با توجه موقعیت جغرافیایی آن به لحاظ دسترسی اکثریت مردم به این مرکز و همچنین با توجه به اینکه جمعیتی بالغ بر 36 هزار نفر را تحت پوشش دارد به عنوان مرکز پایلوت انتخاب شده است تا ارزیابی بیماریهای قلبی عروقی و مغزی ، دیابت ، فشار خون  ، بیماریهای تنفسی و سرطانها  جهت گروه میانسالان و سالمندان انجام پذیرد.