كمیته خدماتی و فرهنگی در راستای اجرای برنامه های سلامت نوروزی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ماهشهر روز دوشنبه 16 اسفند 95
کمیته خدماتی و فرهنگی و  حفظ آمادگی بیمارستان ها جهت ارائه خدمات درمانی در ایام تعطیلات نوروزی با حضور دکتر پرویز میرزایی مدیر شبکه بهداشت و درمان ماهشهر ، نمایندگان بیمارستانهای نفت ، تامین اجتماعی  ، راه زینب (س) ، حاجیه خانم نرگس معرفی  ماهشهر و اداره محیط زیست  شهرستان در دفتر مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهشهر تشکیل شد .
 در این جلسه دکتر میرزایی ضمن خوشامدگویی به حاضران در جلسه، لزوم برنامه ریزی مناسب و دارا بودن آمادگی لازم جهت ارائه خدمات درمانی به مراجعین و مسافران نوروزی را بسیار مهم بر شمرد.
وی همچنین در مورد آمادگی خدمت رسانی درمانگاه های شبانه روزی سطح شهرستان  و نظارت مداوم مسئولین بر نحوه ی اجرای امور مطالبی را عنوان کرد.
دکتر میرزایی تصریح نمود : هماهنگی های لازم در خصوص حضور پزشک رادیو لوژی در کل بیمارستانهای منطقه صورت گرفته است .
مدیر شبکه بهداشت و درمان ماهشهر افزود : اطلاع رسانی  های لازم در زمینه آماده باش و حضور فعال مدیران در ایام کشیک حتی روزهای تعطیل به همشهریان عزیز انجام شده است .
دکتر میرزایی در پایان اعلام کرد : پزشکان اورژانس کلیه بیمارستانها با آمادگی کامل مشخص گردیده است.