گرامیداشت روز جهانی "رژیم درمانگر" در مركز بهداشت شهرستان ماهشهر

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ماهشهر روز چهارشنبه 18 اسفند 95 به مناسبت  روز جهانی " رژیم درمانگر " با حضور مهندس علی نوری معاون بهداشت شبکه  و سرپرست مرکز بهداشت از کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه و کارشناسان تغذیه مرکز بهداشت شهرستان ماهشهر تقدیر شد.

مهندس نوری در این نسشت صمیمی ضمن قدر دانی از تلاش و زحمات خانم ماندانا حیاتی کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت و کارشناسان این واحد گفت : با توجه به اجرای نظام سلامت در شهرستان ماهشهر و حضور 7 کارشناس تغذیه در این شهرستان انتظار ما این است که در راستای حفظ سلامتی آحاد جامعه  گامهای بزرگتر برداریم.

مهندس نوری در ادامه افزود :اختصاص یک روز از تقویم به روز رژیم درمانگر را نشان دهنده نقش گسترده مشاوران تغذیه در تیم مراقبت و کمک به بهبود سلامتی فرد و جامعه دانست و ادامه داد: کارشناسان تغذیه، دلسوزانه وقت زیادی را به مراجعان خود اختصاص می دهند تا با آگاهی کامل از شرایط بیمارشان به آنها مشاوره کامل دهند.

معاون بهداشت شبکه با تاکید بر نقش موثر تغذیه سالم در ارتقای سلامت عمومی  اضافه کرد: با پیشرفت جوامع، مردم به این آگاهی رسیده اند که با داشتن شیوه زندگی سالم یعنی تغذیه صحیح و افزایش فعالیت بدنی، می توانند از ابتلا به بسیاری از بیماری های غیرواگیر مانند بیماری های قلبی عروقی، دیابت، فشارخون و چاقی پیشگیری کنند و حتی افرادی که درگیر بیماری هستند نیز می دانند که با مراجعه به کارشناس تغذیه می توانند باعث سرعت بخشیدن به روند بهبود بیماریشان شوند.

خانم ماندانا حیاتی نیز در این جلسه ضمن ارائه مختصری از فعالیتهای در حال اجرا توسط کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت از مهندس نوری  به خاطر حسن توجه به تلاش کارشناسان تغذیه در سطح شهرستان تشکر نمود.

گفتنی است در پایان این نشست  مهندس نوری ضمن اهداء گل و شیرینی  و هدایای نفیس  به  مسئول  و کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان برای آنان آرزوی موفقیت روز افزون در جهت ارائه خدمات  به  همشهریان نمود.