برگزاری مانور اطفای حریق وآموزش در خصوص سوانح وحوادث احتمالی در چهارشنبه سوری با حضور مسئولین مركز بهداشت و اداره آموزش وپرورش

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهشهر روز یکشنبه 22 اسفند 95 مانور اطفای حریق وآموزش در خصوص سوانح وحوادث احتمالی در چهارشنبه سوری با حضور مهندس علی نوری  معاون بهداشت شبکه و سرپرست مرکز بهداشت شهرستان ماهشهر ، مسئولین اداره آموزش وپرورش ، کارشناسان بهداشت حرفه ای ، مدیریت بحران  ،  آموزش سلامت  و سلامت نوجوانان مرکز بهداشت در مدرسه شهید رجایی شهرستان ماهشهر برگزار شد .

قبل اجرای این مانور مهندس نوری طی سخنانی نکات قابل توجه در خصوص رعایت نکات ایمنی برای پیشگیری از سوانح و حوادث احتمالی را برای دانش آموزان بیان نمود .

مهندس نوری خصوص عدم استفاده از مواد منفجره و ترقه گفت : بازی با مواد منفجره و ترقه و مواد آتش زا باعث اختلال در امنیت و ایجاد صدمات جانی جبران ناپذیر خواهد شد .

در این برنامه  که به کمک پتروشیمی بوعلی سینا برگزار گردید  با اجرای مانور، عملیات خاموش کردن آتش ونحوه اسنفاده از کپسول آتش نشانی آموزش داده شد

گفتنی است در آخر برنامه براساس یک ابتکار نو ازسوی  کلیه دانش آموزان حاضر در برنامه  ، پیمان نامه ای در جهت تعهد درعدم استفاده از مواد محترقه در چهارشنبه سوری آخر سال واعلام این تعهد نامه به کلیه مدارس امضا شد .

لازم به ذکر است  به دستور ریاست مرکز بهداشت با حضور مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت وکارشناسان بهداشت حرفه ای بصورت یک طرح ضربتی بقیه مدارس مقطع متوسطه اول ودوم نیز تحت آموزش در همین خصوص  قرار گرفتند .