نشست صمیمی مدیر شبكه بهداشت و درمان ماهشهر با پرسنل درروز های پایانی سال 95

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهشهر روز یکشنبه 22 اسفند 95 جلسه پرسش و پاسخ با حضور دکتر میرزایی مدیر شبکه بهداشت و درمان ماهشهر، مهندس علی نوری معاون بهداشت شبکه و سرپرست مرکز بهداشت ، مسئولین واحدهای ستاد مرکز بهداشت و جمعی از پرسنل به همت واحد روابط عمومی و به منظور برقراری ارتباط هرچه بیشتر کارکنان با مدیران و بررسی مشکلات و معضلات موجود در محل تالار اجتماعات مرکز بهداشت برگزار شد .

در این نشست مسائل و مشکلات پرسنل  شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت  شهری و روستایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت .

دکتر میرزایی مدیر شبکه بهداشت و درمان ماهشهر در این جلسه برگزاری جلسات پرسش و پاسخ را از شاخصه های مهم در زمینه تقویت تعاملات و بررسی مشکلات موجود  ، پیگیری و  تلاش در جهت رفع این معضلات و مشکلات دانست .

دکتر میرزایی تصریح کرد : برگزاری مستمر اینگونه جلسات در ایجاد انگیزش و تقویت روحیه خدمت رسانی کارکنان نقش موثری را ایفا می کند .

وی افزود: حفظ شأن و کرامت انسانی کارکنان از اصول اساسی است که باید مورد توجه مدیران و مسئولان قرار بگیرد .

پس از صحبت های دکتر میرزایی، پرسنل  ، مشکلات موجود در مرکز و همچنین درخواست های خود را با مدیریت شبکه بهداشت و درمان  و سرپرست مرکز بهداشت و مسئولین واحدهای فنی در میان گذاشتند .

به سوالات و درخواست های مطرح شده توسط مسئولین  حاضر در جلسه پاسخ داده شد .