بازدید سرزده دكتر میر دهقان مدیر كل نظارت واعتبار بخشی وزارت بهداشت از بیمارستان راه زینب(س )

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهشهر دکتر پرویز میرزایی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهشهر از حضور دکتر میر دهقان مدیر کل نظارت واعتبار بخشی وزارت بهداشت در بیمارستان راه زینب (س) بندر امام خمینی (ره) خبر داد و افزود: از آنجایی که اعتبار بخشی بیمارستانها بصورت مدون مورد ارزیابی و امتیاز دهی می باشد، بنابراین این مهم وظیفه و تعهد خطیری را برای مدیران و پرسنل مجموعه فراهم می نماید تا با تدبیر و تلاش درارتقای هرچه بهتر و کیفی تر ارائه خدمات درمانی به بیماران همت گماشت تا اعتماد و امید اقشار مردم نیازمند به حوزه درمان در تضمین کیفیت خدمات رعایت اخلاق حرفه ای پزشکی کاهش خطای پزشکی حفظ ایمنی بیمار افزایش رضایت بیماران و کارکنان در چارچوب قوانین و مقررات را محقق نمود .

میرزایی  اظهار داشت: اعتبار بخشی به معنی ارزیابی استانداردهایی است که در بهبود مداوم کیفیت محور بودن بیمار و بهبود امنیت بیمار و کارکنان تاکید دارد .

وی ادامه داد: پس از این بازدید ، به حسن توجه و نظر دکتر میر دهقان مقرر شد با همکاری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز علاوه بر اضافه شدن 20 تخت بیمار به تختهای بیمارستان راه زینب (س) جهت بخش های زنان  ، لیبر و  اورژانس ، یک دستگاه اتونالایزر وبن ماری جهت آزمایشگاه این بیمارستان خریداری شود .