اولین جلسه آموزشی ادغام خدمات نوین سلامت

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهشهر روز سه شنبه 23 اسفند 95  در سالن اجتماعات مرکز بهداشت ماهشهر با حضور مهندس نوری معاون بهداشت شبکه و سرپرست  مرکز بهداشت ماهشهر اولین جلسه آموزشی ادغام خدمات نوین سلامت برای مراقبین سلامت و بهورزان برگزار گردید .

این جلسه به میزبانی واحد مبارزه با بیماریها و بهداشت خانواده ، با همکاری آموزشگاه بهورزی ، و همچنین با حضور واحدهای روان و تغذیه و آزمایشگاه و بهداشت حرفه ای، با سخنرانی آغازین و تشریح کلی موضوع توسط مهندس نوری و در ادامه ارائه مطالب آموزشی توسط کارشناسان واحد پیشگیری و خانواده برگزار گردید .

مهندس نوری هدف از برگزاری این کارگاه را اینگونه بیان نمود: کارگاه خدمات نوین سلامت در راستای افزایش سطح آگاهی در زمینه خدمات نوین سلامت برای مراقبین سلامت و بهورزان برگزار شد.

وی افزود: در این کارگاه آموزشهای لازم در خصوص خدمات مراقبین سلامت و بهورزان درخصوص  خطرسنجی سکته های قلبی جهت پیشگیری و کنترل بیماری های قلبی عروقی، سرطان های کلورکتال، پستان و دهانه رحم، توصیه های لازم جهت اصلاح شیوه زندگی (تغذیه نامناسب، کم تحرکی و مصرف دخانیات)، خطر سنجی اختلالات تغذیه ای و ارجاع، غربالگری دخانیات و سلامت روان ارائه گردید.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان ماهشهر  گفت: در این کارگاه نکات کلیدی در اجرای برنامه خدمات نوین سلامت (ایراپن) اقدام برای افراد بالای 30 سال، خطر سنجی 10 ساله حوادث قلبی عروقی کشنده و غیر کشنده، ضرورت تاکید در بهره مندی صحیح از کارتهای رنگی، پیگیری دقیق تجویز و مصرف دارو توسط بهورز و مراقب سلامت به حاضرین آموزش داده شد.

مهندس نوری  با بیان اینکه بار اصلی این برنامه در سطح مراقبتهای بهداشتی اولیه بر عهده ماما های آموزش دیده و بهورزان در روستاها و مراقبین سلامت در پایگاههای بهداشتی می باشد، افزود: تمرکز اصلی برنامه بر آمادگی مراقبتهای بهداشتی اولیه برای شناسایی بیماران پرخطر دارای سابقه مثبت خانوادگی، علائم مشکوک و ارجاع به موقع آنها به سطح 2 می باشد.