همایش پیاده روی بانوان شاغل مركز بهداشت شهرستان ماهشهر به مناسبت هفته زن

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهشهر روز چهارشنبه 25 اسفند 95 به مناسبت فرا رسیدن میلاد با سعادت صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته گرامیداشت مقام زن  همایش پیاده روی بانوان شاغل مرکز بهداشت شهرستان ماهشهربرگزار شد .

در این همایش که با هدف ایجاد نشاط و شادابی در بین بانوان شاغل مرکز بهداشت  و در پارک روبروی مرکز بهداشت  این شهرستان برگزار گردید بانوان شاغل مرکز بهداشت مسیر مرکز بهداشت تا حسینیه ثارالله این شهرستان را پیاده روی کردند .

نگار محمدی پرچمی مدیر روابط عمومی شبکه  و کارشناس مسئول آموزش و ارتقاء سلامت مرکز بهداشت در خصوص برپایی این همایش  گفت : زن نظم دهنده نظام خانواده است  و باید دارای سلامت  جسمی و روحی باشد . یک مادر و همسر سالم  ، توان اداره و مدیریت یک خانواده موفق را دارد ، پس بانوان ما باید به سلامت جسم و روح خود اهمیت داده  و حداقل روزانه سی دقیقه را به ورزش کردن اختصاص دهند .

گفتنی است در پایان این همایش در جهت فرهنگ سازی و ارتقاء سلامت زنان  از پرسنل زن شاغل در مرکز بهداشت به صرف صبحانه سالم  پذیرایی شد .