نمونه برداری از یخ در سطح عرضه و كارخانه های یخ سازی در سطح شهرستان بندر ماهشهر

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر ماهشهر مهندس علی نوری معاون بهداشت شبکه و رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندر ماهشهر از تشدید نمونه برداری از آب کارخانه های یخ سازی در سطح این شهرستان خبر داد .

مهندس نوری در این خصوص اظهار داشت :با توجه به شروع فصل گرما و احتمال بروز بیماریهای ناشی از یخ،  نمونه برداری میکروبی یخ در سطح تولید یخ و عرضه آن  به طور مرتب توسط کارشناسان بهداشت محیط در حال انجام است .

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندر ماهشهر در تشریح این بخش مهم از فعالیتهای واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت گفت : بمنظور حفظ و ارتقاء شاخص دسترسی به آب آشامیدنی سالم در مناطق شهری و روستایی و نیز حفاظت از منابع آب آشامیدنی و پیشگیری از بروز مخاطرات بهداشتی ناشی از تاسیسات و متعلقات سیستم تامین آب شرب نمونه برداری میکروبی وشیمی از آب شرب مناطق شهری و روستایی وهمچنین نمونه برداری میکروبی  یخ از کارخانه های یخ سازی و همچنین یخ عرضه شده در دکه های یخ  در سطح شهرستان با جدیت و به طور مستمر در حال انجام است .