پیشرفت 70 درصدی پروژه احداث مركز خدمات جامع سلامت مقداد بندر امام خمینی (ره)

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر ماهشهر دکتر پرویز میرزایی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر ماهشهر از پیشرفت 70 درصدی پروژه احداث مرکز خدمات جامع سلامت مقداد بندر امام خمینی (ره) خبر داد .

دکتر میرزایی در این خصوص گفت : با اجرای طرح تحول نظام سلامت  درشهرستان بندر ماهشهر و با توجه به نیاز فضای مطلوب جهت استقرار مراقبین  سلامت و کارشناسان تغذیه و روان و حرفه ای و محیط و مبارزه با بیماریها برای ارائه خدمات بهداشتی مطلوب به عموم مردم با پیگیریها مداوم و همکاری و مساعدت بی دریغ دکتر ایدنی رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز موفق به تامین زمین برای ساخت پایگاه و مرکز خدمات جامع سلامت در سطح شهرستان بندر ماهشهر شدیم .که یکی از این مراکز ، مرکز خدمات جامع سلامت مقداد واقع در شهر بندر امام خمینی (ره) می باشد .

دکتر میرزایی اظهار ذاشت : به حول و قوه الهی هم اکنون عملیات ساخت و ساز  پروژه مرکز خدمات جامع سلامت مقداد بندر امام خمینی (ره ) با پیشرفت 70 درصدی در حال انجام است .