مدیر شبكه بهداشت و درمان شهرستان بندر ماهشهر از بهره برداری پروژه ها ی احداث 17 پایگاه و مركز خدمات جامع سلامت تا یكسال آینده درسطح شهرستان بندر ماهشهر خبر داد .

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر ماهشهر دکتر پرویز میرزایی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر ماهشهر از بهره برداری پروژه ها ی احداث 17 پایگاه و مرکز خدمات جامع سلامت تا یکسال آینده  درسطح شهرستان بندر ماهشهر خبر داد .

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر ماهشهر در این خصوص گفت : در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت و با جذب مراقبین سلامت و کارشناس در رشته های مختلف از جمله تغذیه ، روان ، محیط ، حرفه ای و مبارزه با بیماریهای جهت ارائه خدمات بهداشتی مطلوب نیاز به فضای فیزیکی بوجود آمد ، که در همین راستا پس از پیگیری و تلاشهای مستمر در خصوص تامین زمین مورد نیاز احداث پایگاه های  بهداشتی و مراکز خدمات جامع سلامت ، به حول و قوه الهی به این مهم دست یافتیم .

دکتر میرزایی اظهار کرد: در راستای اجرای نظام تحول سلامت و در فاز اول ارائه خدمات بهداشتی ، 7 مرکز بهداشتی و درمانی و 14پایگاه خدمات سلامت ویژه  افتتاح و راه اندازی گردیده است  که مجموعا 275028 نفر از ساکنین حاشیه شهر شهرستان ماهشهر ،شهر بندرامام خمینی (ره)،شهرک شهید رجایی و شهرک  شهید طالقانی  را تحت پوشش کامل این خدمات قرار داده است .

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر ماهشهر  در خصوص اهمیت اجرای این طرح خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان متولی سلامت جامعه ماموریت یافته است توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور را مبتنی بر خدمات اولیه سلامت، محوریت پزشک خانواده و نظام ارجاع، خرید راهبردی خدمات و واگذاری امور تصدی‌گری طراحی و برنامه اجرایی آن را با اولویت بهره‌مندی مناطق کمتر توسعه یافته به ویژه روستا‌ها، حاشیه شهر‌ها و مناطق محروم تصویب و عملیاتی کند .

دکتر میرزایی  اضافه کرد: معاونت بهداشت وزارت بر اساس تعهدات دولت یازدهم و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طرح تحول حوزه بهداشت را با هدف دستیابی به ارتقاء شاخص‌های سلامت، افزایش رضایت‌مندی گیرندگان خدمات و ارائه دهندگان خدمت، ارائه عدالت در سلامت از منظر دسترسی به خدمات و حفاظت مالی و  بهبود کیفیت و کنترل خدمات سلامت طراحی کرد .

دکتر میرزایی تصریح نمود : پروژه احداث 17 پایگاه و مرکز خدمات جامع سلامت در سطح شهرستان بند رماهشهر  انشا اله  تا یکسال آینده به بهره برداری خواهند رسید .