كشف 6 تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندر ماهشهر  از کشف و ضبط 6 تن  مواد غذایی تاریخ گذشته و فاسد در این شهرستان خبر داد .

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر ماهشهر مهندس علی نوری معاون بهداشت شبکه و رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندر ماهشهر  با اعلام این خبر افزود: در راستای برنامه‌ها و وظایف اداری و به منظور کنترل هر چه بیشتر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح شهرستان بندر ماهشهر  بازدید از این مراکز به طور مستمر توسط کارشناسان بهداشت محیط شهرستان  در حال انجام است .

مهندس نوری اظهار داشت :  بازرسین و کارشاسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بندر ماهشهر  موفق به کشف 6 تن مواد غذایی تاریخ گذشته گردیدند .

مهندس نوری  خاطرنشان کرد: مرکز بهداشت شهرستان بندر ماهشهر  به دلیل حساسیت عرضه موادغذایی، تامین سلامت مصرف کنندگان و ارتقای سطح بهداشت شهروندان به صورت مستمر و در ساعات مختلف شبانه‌روز  توسط کارشناسان بهداشت محیط مراکز عرضه کننده را رصد می‌کند .

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندر ماهشهر تاکید کرد: یکی از رسالتهای مهم حوزه بهداشت نظارت بر سلامت  مواد غذایی در سطح عرضه می باشد و در همین راستا حفظ سلامت آحاد افراد جامعه در اولویت برنامه‌های این مرکز بهداشت  قرار دارد و با هرگونه تخلف در این زمینه برخورد لازم صورت می‌گیرد و افراد می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف با سامانه 190 تماس حاصل نمایند تا در اسرع وقت پیگیری لازم توسط بازرسین بهداشت محیط صورت پذیرد .