یك مركز آب شیرین كن درشهرستان ماهشهر پلمپ شد .

مهندس علی نوری ، رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندر ماهشهر ، از پلمپ یک  مرکز آب شیرین کن در شهرستان بندر ماهشهر  به دلیل رعایت نکردن مسائل بهداشتی خبر داد.

وی ضمن تقدیر از همکاری مراجع قضایی و  اماکن عمومی نیروی انتظامی، کلانتری شهرستان با کارشناسان بهداشت مرکز بهداشت ، گفت: بازدید از مراکز آب شیرین کن، توسط بازرسان بهداشت محیط بصورت مستمر انجام می شود و ضمن آموزش به متصدیان،  سنجش کلر و نمونه برداری از آب در صورت مشاهده تخلف و عدم رعایت مسائل بهداشتی،  متخلفان  به مراجع قضایی معرفی می گردد.

مهندس نوری  با بیان اینکه سلامت آب نقش بسزایی در سلامت مردم دارد، اظهار داشت: نگرانی های اساسی ازجمله: باکتری های بیماری زا ( پاتوژن ها ) موجود در آب، کمبود و افزایش غلظت بعضی از یونهای ضروری مانند: فلوئور، کلسیم، منیزیم  و ... ذرات معلق در آب، بو و مزه آن، در خصوص آب آشامیدنی وجود دارد. از این رو لازم است نسبت به هر یک از این موارد حساسیت ویژه ای داشته باشیم.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندر ماهشهر  افزود: برای  جلوگیری از بیماریهای روده ای از جمله التور (وبا) و همچنین   با توجه به فصل گرما  ، بررسی دقیق وضعیت موجود مراکز توزیع آب شیرین از اهمیت بالایی برخوردار است .

وی در ادامه با اشاره به مشکلات موجود در آب شیرین کن ها، اظهار داشت: متصدیان مراکز آب شیرین کن، باید مسائل بهداشتی را مطابق آئین نامه های موجود و توصیه های بازرسان بهداشتی رعایت کنند و بصورت مستمر، ضمن شستشو و گندزدایی مخازن و فیلترهای مورد استفاده، نسبت به کلرزنی آب خروجی و حفظ کلر باقیمانده در مقدار مطلوب اقدام نمایند.

مهندس علی نوری در پایان  توصیه کرد: از خرید آب آشامیدنی از مراکز غیر بهداشتی  و خودروهای سیار فاقد کد صنفی، بهداشتی خودداری کنند و هرگونه تخلف در امور مرتبط با سلامت آب و غذا را با سامانه 190 در میان گذارند.