دانش آموزان شهرستان بندر ماهشهر براساس بسته خدماتی وزارت بهداشت معاینه می شوند

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرماهشهر  گفت: براساس بسته خدمتی مصوب وزارت بهداشت ودرمان برنامه مراقبتی و معاینه پزشکی دانش آموزان پایه های اول، چهارم و هفتم آموزشگاههای این شهرستان انجام می شود .

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر ماهشهر مهندس علی نوری معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندر ماهشهر افزود : درغربالگری اولیه اندازه گیری قد و وزن، رسم BMI ، بینایی سنجی و معاینات کامل پزشکی و دندانپزشکی انجام و درهر مرحله درصورت لزوم به پزشکان و مراکز تخصصی ارجاع می شوند .
وی اضافه کرد: درتمامی مراکز سلامت جامعه و خانه های بهداشت شهرستان بندر ماهشهر این طرح در دست اجراست و تاکنون 50 درصد از آنان مراقبت و معاینه شده اند .
مهندس نوری  اظهارداشت : با توجه به اینکه مراقبت های دوره ای باهدف تشخیص و شناسایی بموقع اختلالات جسمانی و روانی و ارتقا سطح سلامت دانش آموزان است از والدین انتظار می رود این برنامه را جدی گرفته و با اهتمام بیشتری در اجرای آن همکاری کنند .
پیش بینی می شود در این طرح بالغ بر 25هزار دانش آموز در پایه های اول ، چهارم و هفتم در سطح شهرستان بندرماهشهر  مورد ارزیابی قرار گیرند.