كمیته سلامت مادران برگزارشد.

به گزارش روابط مومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر ماهشهر کمیته سلامت مادران روز یکشنبه 25 تیرماه 96 با حضور دکتر پرویز میرزایی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهشهر ، مهندس علی نوری معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت  شهرستان ماهشهر ، مهندس کاظمیه حمید کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده ، کارشناسان برنامه مادران ستاد شهرستان و جمعی از مراقبین سلامت در محل تالار اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان بندرماهشهر برگزار گردید .

در آغاز این جلسه دکتر پرویز میرزایی در خصوص اهمیت مراقبت مادران باردار و اهداف وزارت و معاونت  بهداشتی در زمینه ارتقاء سلامت مادران و پیشگیری از مرگ مادر سخنان مبسوطی ایراد نمود.

مهندس علی نوری رئیس مرکز بهداشت نیز در این جلسه  گفت : یکی از ارکان مهم خدمات بهداشتی ارائه خدمت مناسب به مادران در دوران بارداری ، زایمان و پس از آن میباشد  و  هدف از مراقبتهای بهداشتی در این دوران این است که هر مادری با هر وضعیتی و در هر سطحی از نیاز به خدمات به واحدهای ارائه دهنده خدمت مراجعه نماید ،خدمت کار آمد و اثر بخش دریافت نماید .

مهندس نوری  ضمن تاکید بر تلاش بیش از پیش مراقبین سلامت در ارائه خدمات بهداشتی به مادران باردار ، افزود : کاهش بار بیماریهای ناشی از بارداری و زایمان و پس از آن در مادران و نوزادان ( تا 7 روز اول تولد ) رسالت برنامه  مادران میباشد .

در ادامه این جلسه کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده مرکز بهداشت توضیحات کاملی در خصوص اولویت بندی و حساسیت پیش از بارداری ،  مراقبت بارداری  و پس از زایمان و هچنین اهمیت شناسای صد در صدی مادران باردار و عملکرد پیش از بارداری و ارتباط تنگاتنگ کلیه مراقبین سلامت با ماما های مرجع ارائه نمود.

همچنین کارشناس برنامه مادران ضمن ارائه عملکرد سه ماهه اول سال 96 شهری و روستا یی  در شاخصهای مهم برنامه مادران بر اهمیت بالا بردن کیفیت خدمات ضمن کمیت شاخصها تاکید نمود.

گفتنی است این کمیته راس ساعت 11 صبح با پیگیری مشکلات و پرسش و پاسخ خاتمه یافت.