آموزش ، مراقبت و پیگیری سلامت حجاج بیت الله الحرام شهرستان ماهشهر

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهشهر به نقل از مهندس علی نوری معاون بهداشت شبکه و رئیس مرکز بهداشت شهرستان بر اساس برنامه ریزی انجام شده و آموزش قبل از اعزام حاجیان شهرستان ماهشهر به مکه مکرمه مرکز بهداشت شهرستان ماهشهر، سلامت و پیشگیری از بیماری را در خصوص حجاج شهرستانی پیگیری می نماید .

مهندس علی نوری رئیس مرکز بهداشت شهرستان ماهشهر در این خصوص اظهار داشت : باتوجه به اپیدمی بیماری وبا ( التور)  در کشور یمن ( ۴۰۰هزار مبتلا و۱۸۰۰ مرگ ) ، بروز بیماری واگیر و مسری زیکا در آفریقا و آمریکای جنوبی و بروز بیماری ویروسی کرونا ویروس در عربستان . برای زائران  بیت الله الحرام ماهشهری در قالب سه کاروان حج تمتع سال ۹۶ ، از طرف واحد مبارزه با بیماریها به زائرین محترم سه کاروان آموزشهای لازم داده شد .

مهندس نوری گفت :  از هر کاروان ۶ رابط آگاه و آموزش‌پذیر انتخاب و به همراه پزشک و مدیر کاروان آموزشهای ویژه و اختصاصی داده شد و از ایشان خواستیم تا در صورت بروز علائمی مانند سردرد شدید ، تب شدید ، کوفتگی و بدن درد ، اسهال شدید و اسهال خونی و دیگر علائم ، به پزشک کاروان و مدیر کاروان مراجعه کرده تا در صورت نیاز جهت درمان و پیگیری به نماینده دانشگاه و وزارت بهداشت مراجعه کنند جهت بستری و درمان در سطح بالاتر .

رئیس مرکز بهداشت شهرستان ماهشهر تصریح نمود : همچنین با توجه به اینکه ممکن است بسیاری از بیماران در دوره کومون بیماری باشند توصیه شد ، هنگام بازگشت از سفر حج در صورت داشتن علائم بیماری به مرکز بهداشت شهرستان مراجعه کنند تا بررسی شده  و اگر نیاز به نمونه گیری داشته باشند اقدامات لازم جهت درمان و رفع مشکل صورت گیرد .