بمناسبت بزرگداشت روز بهورز طی مراسمی با شكوه، از بهورزان شهرستان ماهشهر تقدیر شد .

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهشهر ، بمناسبت بزرگداشت روز بهورز طی مراسمی با شکوه، از بهورزان شهرستان ماهشهر  شد .

در این مراسم که با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان ماهشهر ،  معاون بهداشت شبکه و رئیس مرکز بهداشت شهرستان ماهشهر ، جمعی از کارشناسان ستاد معاونت استان ، جمعی از کارشناسان ستاد مرکز بهداشت شهرستان  ، مسئول و مربیان آموزشگاه بهورزی و بهورزان شاغل در این شبکه برگزار شد از پیشگامان عرصه سلامت که در سخت ترین شرایط و دور افتاده ترین نقطه این شهرستان مشغول خدمت رسانی در عرصه سلامت به روستائیان هستند، تجلیل شد .

دکتر پرویز میرزایی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهشهر  در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از بهورزان٬ به نقش مهم بهورزان در سلامت جامعه به عنوان جامعه نگرترین دانش آموخته نظام سلامت در ارائه خدمات بهداشتی درمانی به روستائیان و سطح نخست ارائه خدمات بهداشتی اشاره کرد و گفت: بهورزان محیطی ترین پرسنل بهداشتی هستند و نقش بهورز به عنوان محور اصلی سلامت در محیطی ترین بخش ارائه خدمات بهداشتی که همان خانه بهداشت است، نقشی حیاتی است .

دکتر میرزایی  با اشاره به ارتقای وضعیت شاخص‌های سلامت در جمعیت تحت پوشش، این موضوع را نتیجه تلاش بهورزان دانست و گفت: ارتقاء تمامی شاخصهای بهداشتی وابسته به کار بهورزان است و خدمات ارائه شده توسط بهورزان باعث بالا رفتن شاخصهای بهداشتی و ارتقای سلامت افراد جامعه می شود .

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهشهر  شغل بهورزی را شغلی بسیار با اهمیت و حساس خواند و گفت: با توجه به اینکه بهورزان به محرومترین قشر جامعه خدمت می کنند لذا باید در ارائه خدمات بهداشتی به مردم در مناطق روستایی، وجدان کاری را سرلوحه کار خویش قرار دهند .

مهندس علی نوری معاون بهداشت شبکه و رئیس مرکز بهداشت شهرستان ماهشهر نیز در این مراسم ضمن تبریک عید قربان و عید غدیر خم و روز بهورز خاطر نشان کرد : پیگیری تمامی امور بهداشتی از جمله بهداشت محیط و حرفه ای، بهداشت خانواده، بهداشت روان، بیماریهای واگیر و غیر واگیر، شناسایی بیماران دیابتی و واکسیناسیون گروه هدف  از جمله وظایف بهورز در روستا می باشد .

مهندس نوری گفت: بهورزان با وجدان کاری و اخلاق حسنه، به صورت شبانه روزی در خدمت مردم روستاها هستند و سلامت را به روستاها به ارمغان می آورند .

در پایان این مراسم  با اهداء لوح تقدیر و هدایایی از تمامی بهورزان شاغل در شبکه بهداشت و  بهورزان نمونه شهرستانی و استانی نیز قدردانی شد و از بهورزان به ضیافت نهار پذیرایی بعمل آمد .

گفتنی است 12شهریور، سالروز افتتاح اولین خانه بهداشت و آغاز به‌ کار نظام شبکه بهداشتی‌ درمانی در ایران به‌عنوان روزملی بهورز نامگذاری شده است .