برگزاری دوره آموزش زایمان طبیعی با حضور مادران باردار در بیمارستان حاجیه نرگس معرفی ماهشهر

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهشهر دکتر زرگر رئیس بیمارستان معرفی ماهشهر از برگزاری دوره آموزش زایمان طبیعی با حضور  مادران  باردار در این بیمارستان خبر داد.

دکتر محمد امین زرگر رئیس بیمارستان معرفی ماهشهر در تشریح این دوره های آموزشی  افزود: هر بانوی باردار به همراه یکی از بستگانش در طول دوران بارداری، در طی هشت جلسه در این کلاس ها شرکت می کنند.

وی توانمند سازی مادران برای انتخاب روش زایمان ایمن را یکی از اهداف برگزاری کلاس های آمادگی زایمان بیان کرد و ادامه داد: کاهش ترس از درد زایمان، آگاهی به مادران، انجام ورزش های خاص دوران بارداری و خوشایند سازی دوران بارداری و زایمان و در نهایت کاهش سزارین های غیر ضروری از دیگر اهداف برگزاری این کلاس ها است.

وی با اشاره به اینکه کلاس های آمادگی زایمان از هفته ۲۰ تا هفته ۳۷ بارداری برای مادران برگزار می شود، افزود: در این کلاس ها بهداشت فردی، تغذیه، سلامت روان، علائم هشدار، مراحل زایمان، روش مناسب زایمان، شیردهی، مراقبت از نوزاد و بهداشت پس از زایمان آموزش داده می شود.

دکتر زرگر اضافه نمود: همچنین در این کلاس ها ورزش های بارداری، اصلاح وضعیت و تن آرامی به منظور کاهش ترس از درد زایمان، تقویت عضلات و پیشگیری از صدمه به عضلات کف لگن برای مادر آموزش داده می شود.

رئیس بیمارستان معرفی خاطر نشان کرد : این دوره های آموزشی توسط خانم قاطع زاده به عنوان مدرس و در واحد ترویج زایمان طبیعی بیمارستان برگزار می گردد.