عمل تعویض مفصل زانو برای اولین بار در بیمارستان حاجیه نرگس معرفی ماهشهر

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان  اولین عمل تعویض مفصل زانو دربیمارستان معرفی ماهشهر  توسط دکتر زامیاد سلاطی جراح متخصص ارتوپدی در بیمارستان امام خمینی با موفقیت انجام شد.

این عمل جراحی که توسط دکتر رحیمی  متخصص ارتوپد با حضور دکتر امیدواری متخصص بیهوشی  و تیم مجرب اتاق عمل بیمارستان معرفی  برروی زانوی یک خانم هفتادو یک ساله انجام شد.

دکتر شنبدی معاون درمان شبکه بهداشت و درمان ماهشهر ضمن اعلام این خبر که برای اولین بار در این بیمارستان و شهرستان ماهشهر انجام شده است  افزود: تعویض مفصل زانو که به آن آرتروپلاستی زانو Knee arthroplasty هم میگویند نوعی جراحی است که با استفاده از آن سطح مفصلی استخوان های ران و ساق در مفصل زانو را با یک سطح مصنوعی جایگزین میکنند.

معاون درمان شبکه بهداشت و درمان ماهشهر اظهار داشت :  مهمترین هدف تعویض مفصل زانو از بین بردن دردی است که در زانو براثر ساییدگی و آرتروز، روماتیسم و یا تخریب سطح مفصلی ایجاد شده است. بدست آوردن دامنه حرکتی مطلوب در مفصل زانو و اصلاح تغییر شکل های ایجاد شده در زانو از دیگر  موارد بکار گیری مفصل مصنوعی زانو است.

دکتر شنبدی  گفت : وقتی غضروف مفصلی زانو به هر علتی تخریب میشود حرکت مفصل دردناک شده و مفصل دچار خشکی و محدودیت حرکتی میشود. در این وضعیت میتوان با تعویض سطوح مفصلی حرکات مفصل را بهتر کرده و درد را از بین برد. عمل جراحی تعویض مفصل زانو یکی از موفق ترین اعمال جراحی است، در اغلب اوقات مفصل مصنوعی زانو بیش از ۲۰ سال عمر میکند.عمل جراحی تعویض مفصل زانو بیشتر در افراد مسن و میانسال انجام میشود .