بیش از 5000 بیمار ماهیانه در كلینیك تخصصی بیمارستان حاجیه نرگس معرفی پذیرش می شوند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهشهر محمد امین زرگر رئیس بیمارستان معرفی ماهشهر از پذیرش قریب به 5000 بیمار در هر ماه توسط متخصصان کلینیک تخصصی این بیمارستان خبر داد.

دکتر محمدامین زرگر رئیس بیمارستان معرفی ماهشهر با بیان این خبر افزود: کلینیک تخصصی بیمارستان حاجیه نرگس معرفی ماهشهر با حضور پزشکان متخصص در رشته های مختلف در دو شیفت صبح و بعدازظهر در حال خدمات رسانی درمانی به مردم شریف شهرستان بندر ماهشهر می باشند.

دکتر زرگر گفت : در اکثر تخصص های پزشکی چندین پزشک متخصص با کلینیک بیمارستان همکاری می کنند.

رئیس بیمارستان معرفی ماهشهر اظهار داشت  : در هر شیفت کاری قریب به 150 تا 200 بیمار پذیرش می شوند که این آمار در کلینیک بعدازظهر بیشتر بوده و گاها" به 300 بیمار افزایش می یابد.

دکتر زرگر تصریح کرد : آمار  پذیرش ماهانه کلینیک تخصصی در حدود 5000 تا 5500 بیمار می باشد و لازم به ذکر است که در کلینینک تخصصی نوار عصب –عضله (Emg ) و اکوی قلب نیز انجام می گیرد.